Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Activate “Business matching profile”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 vă va oferi posibilitatea identificării unor noi parteneri de afaceri, investitori, furnizori sau clienți potențiali pentru a stabili colaborări și relații comerciale reciproc avantajoase.

În vederea optimizării maxime a componentei de “Business matching” a forumului este necesar să primim din partea Dvs o prezentare detaliată a companiei pe care o reprezentați.

Datele pe care le oferiți vor avea un carcater strict confidential.

Pe baza acestui profil vă vom facilita conexiunile și discuțiile cu companiile care realizează un scoring optim în raport cu cerințele Dvs.

28e9a044 9d36 42d0 addc 1e7e574f9c5a - CAPDR

Business matching vs. Networking.

De modul în care vă definiți Profilul depind rezultatele procesului de Matching și implicit viitoarele dvs relații de afaceri.  

Spre deosebire de networking, procesul de Business matching este mai structurat, iar participanții știu deja cu cine se vor întâlni, în timp ce networking-ul are loc în mod aleatoriu. Timpul alocat întâlnirilor este limitat în cadrul evenimentului și cu siguranță ați dori să evitați situația în care ratați exact acele întâlniri care v-ar putea interesa cu adevărat!

Potrivirea de afaceri este adesea mai benefică decât networking-ul, deoarece le permite participanților să se prezinte cuiva cu care ar putea avea multe interese și obiective comune. Potrivirea de afaceri permite, de asemenea, participanților să facă cercetări despre persoanele pe care le vor întâlni înainte de eveniment, făcându-i mai bine pregătiți pentru conversație și mai susceptibili să construiască relații semnificative.

Pentru a începe procesul de matching al participanților, va trebui mai întâi să completați procesul de înregistrare completând formularul nostru de interes. Formularul constă într-o serie de întrebări personalizate menite să vă ghideze în identificarea obiectivelor de afaceri dorite. Este recomandat să completați profilul companiei în detaliu și să furnizați detalii specifice privind obiectivele afacerii dumneavoastră pentru a ne ajuta să identificăm parteneri potriviți cât mai precis posibil.

ro_RORomână