O NOUĂ și foarte COMPETITIVĂ ofertă pe piața medicală din IAȘI : ASTERI MEDICAL CLINIC
100 de oportunități economice pentru dezvoltarea Regiunii Moldova pe traseul Autostrăzii A7
O veste extraordinară pentru întreaga zonă a Moldovei și nu numai, vine în aceste zile de la Iași, acolo unde a fost deschisă recent una din cele mai moderne clinici medicale, în care profesioniști de top au ales să își dovedească priceprea, pasiunea și harul de a trata pacienții
Este vorba despre ASTERI MEDICAL CLINIC, coordonată de un nume de referință în Medicina românească, prof.univ. dr. CARMEN DOROBĂȚ.
Recent, cu prilejul organizării unei conferințe de presă, locuitorii Iașului – un centru universitar de referință pentru Medicina românească, au fost informați că mediul medical ieșean reușește să își sporească posibilitățile de diagnosticare și terapie, prin intermediul unei noi clinici, ultra-modernă, concepută și realizată la cele mai înalte standarde în domeniu. Clinica este coordonată medical de către Prof. univ. dr. CARMEN DOROBĂȚ care a și prezentat obiectivele acestei unități medicale, din postura unui specialist redutabil, care girează prin anvergura sa profesională, activitățile medicale dar și prestația unui colectiv de medici extrem de motivați să ajute și să performeze.
”Ne aflăm într-o clinică medicală privată și chiar nouă aș putea spune, pentru că s-a născut în urmă cu două luni, construită pe o suprafață generoasă, de aproape 700 metri pătrați, având o aparatură de ultimă generație, în ceea ce privește ecografia – ecografia abdominală, ecografia pelvină, ecografie cardiacă, de asemenea, colonoscop, endoscop, aparat pentru ozonoterapie și loase intravenos de ultimă generație toate.
Prof. Dr. Carmen DOROBĂȚ: “Bineînțeles, la o astfel de amplasare și o aparatură de ultimă generație, am gândit – și spun asta, întrucât coordonez această clinică din punct de vedere medical, am gândit că trebuie să avem specialiști pe măsură”
Și avem medici, din toate specialitățile, inclusiv kinetoterapeut într-un cabinet special amenajat, și avem psihologi, pentru că am ajuns la concluzia că indiferent dacă iese pacientul din cabinetul cardiologului sau al neurologului sau a infecționistului, gastroenterologului, de foarte multe ori, dacă este, știu eu, deprimat sau cu gândul negru, este bine să stea de vorbă și cu un psiholog.
Cam așa stau lucrurile în momentul de față. De asemenea, la nivelul clinicii se fac recoltări de analiză, iar pacientul poate primi online analizele respective și, sigur, ulterior, să meargă spre consult la medicul specialist.
Aici la Asteri Medical Clinic găsiți medici, cum spuneam, pe toate specialitățile – cardiolog, neurolog, oftalmolog, gastroenterolog, ginecolog, pediatru, infecționist, manevre de ozonoterapie, de laser intravenos, care sunt de ultimă generație, pentru tot ceea ce înseamnă reorganizare și juvenare a mersului normal al unei celule la nivelul organismului.
Și așa stând lucrurile, putem să facem ca un puzzel, iar o persoană care nu are lămurită o anumită modificare a stării de sănătate, aici să își găsească cu certitudine diagnosticul și, dacă este cazul, bineînțeles, facem și manevre de terapie. Vă așteptăm la Asteri Medical Clinic, pentru că vă asigur că aici veți găsi un act medical de calitate și chiar aș putea spune că puteți pleca cu tonus bun și energie bună, pentru că, cum am spus, avem și kinetoterapeut și psiholog”, a precizat prof. univ. dr. Carmen Dorobăț.
”Ne aflăm într-un moment în care bolile infecțioase sunt în pol position. De ce spun acest lucru? Pentru că, iată, ne-am întâlnit cu Sars Cov 2 și boala Covid 19 implicit, care a fost ca o tulpină de coronavirus, deci din familia coronavirusurilor, care a determinat această pandemie la nivel național și internațional. Și această nebunie la nivel de mapamond, în ceea ce privește precauțiile noastre din punct de vedere al profilaxiei, că ne vaccinăm sau nu ne vaccinăm, în ceea ce privește grijile noastre, ca și medici, de la patul pacientului, unde ne gândim cum să tratăm mai bine acești pacienți, cu terenul nesigur care este inerent oricărui început”, spune prof. univ. dr. Carmen Dorobăț.